Dialog za povezivanje sa korisnikom ....
Vidite javne podatke profila:
Podgorica
Da se povezete morate biti logovani ...
Loguj se ... ..ili se Registruj

Podgorica - Podgorica

Preporuči (+)
ili
O nama
-
Naziv:
Podgorica
Lokacija
-
Država
Crna Gora
Grad:
Podgorica
Djelatnost
-
Grupa djelatnosti:
Djelatnost:
Opis
-

Podgorica je grad koji se odlikuje harmonijom tradicionalnih i modernih arhitektonskih stilova i skladom u spoju starog i novog. Podgorica je grad koji ćete sa pažnjom istraživati i doživjeti na više načina. Uživaćete upoznajući Glavni grad Crne Gore i njegovu bogatu kulturnu baštinu, arheološke lokalitete Duklju i Medun, ili Staru Varoš i Sahat kulu, Tvrđavu Ribnicu. Isto tako, ne propustite priliku da otkrijete prirodne atrakcije odnosno veličanstvene kanjone Morače i Cijevne, čari planinskog kampovanja, rekreacije i planinarenja u Kučkim planinama ili jednostavno uživate u kupanju u ledničkim jezerima i planinskim odrazima u njima. Poseban ugođaj predstavlja krstarenje Skadarskim jezerom, posmatranje jezerskih pejzaža ili mediranje na obalama jedne od pet gradskih rijeka u ovom svojevrsnom "gradu na vodama". 

Podgorica je moderan i mlad evropski grad koji se može pohvaliti vrhunskim sportistima i talentovanim umjetnicima, raznolikom kuhinjom i kvalitetnim vinima. Gastro ponudu čini spoj mediteranske i kontinentalne nacionalne kuhinje i bogata vinska ponuda autohtonih vina vrhunskog kvaliteta. 

Podgorica je smještena u centralnom dijelu Crne Gore i kao njen glavni grad predstavlja administrativni, privredni, kulturni i univerzitetski centar države. Idealna pozicija, laka dostupnost i povoljna umjerena klima pogoduju posjeti gradu tokom čitave godine, i čine Podgoricu privlačnom destinacijom za sve profile posjetilaca.

Podgorica je otvoren i dinamičan grad i centar dešavanja i dobre zabave. Bilo da prošetate centrom grada, popijete podnevnu kafu u sunačanoj bašti nekog lokala ili veče provedete u diskoteci ili klubu, osjetićete atmosferu i puls grada koji je interesantan i danju i noću.

Na mapi
-
Ostali podaci
-
Nudimo usluge:
Koristimo placanja:
Osoblje govori:
Radno vrijeme
-
DanOdDo
Ponedjeljak:
-
-
Utorak:
-
-
Srijeda:
-
-
Četvrtak:
-
-
Petak:
-
-
Subota:
-
-
Nedjelja:
-
-
Korisnik ne dozvoljava da Vi postavljate postove ...Ostavi komentar
Napisi nesto ...
Ucitaj jos
Komentari drugih korisnika...
Morate biti logovani da bi ostavili komentar
Odaberi sliku za profil
y
Postavi kao profil
Snimi u galeriju
Ponisti
Dodaj opcije:
Text
Image
Dodaj sliku:
Upload
Zakaci link:
Dodaj
:
:
velikidiv kad se ucita video
Dodaj video:
Upload|Iz youtuba
Original img ako je ima
Post kome:
Post kao:
Podijeli
Ponisti