Dialog za povezivanje sa korisnikom ....
Vidite javne podatke profila:
London Bridge
Da se povezete morate biti logovani ...
Loguj se ... ..ili se Registruj

London Bridge - Podgorica

Preporuči (+)
ili
O nama
-
Naziv:
London Bridge
Kontakt
-
Mob. Telefon:
Mob. Telefon1:
E-mail:
nglishforall@londonbridge.me
Lokacija
-
Država
Crna Gora
Grad:
Podgorica
Adresa:
Podgorica
Djelatnost
-
Opis
-

London Bridge je osnovala Ana Jakić, lektor za engleski jezik na Filozofskom Fakultetu u Nikšiću, sa tridesetogodišnjim iskustvom, radeći na svim nivoima. Ona je ujedno i ispitivač Cambridge ispita pri Britanskom Savjetu u Podgorici. Svoje dugogodišnje iskustvo u nastavi engleskog jezika, kao i iskustvo prevodjenja i držanja privatnih časova prenosi na obavljanje drugih aktivnosti vezanih za engleski jezik.

Vec 1998. započinje organizovanje ljetnjih škola i studijskih putovanja u UK sa ciljem da pomogne studentima i poslovnim ljudima da poboljšaju svoje jezičke sposobnosti i prošire svoja kulturna poimanja. Ana je takodje predavala engleski jezik studentima raznih nacija u ljetnjim školama u Engleskoj. Pored ovoga, ona ima iskustvo rada u sektorima industrije i trgovine.I dalje je prevodilac za razne organizacije.

Lodon Bridge daje prednost timskom radu, gdje je efikasnost mnogo veća nego u individualnom. Ana je uglavnom zaslužna zbog postavljanja visokih standarda i principa po pitanju svoje profesije po kojima London Bridge radi na svim lokacijama.

London Bridge sa zadovoljstvom saradjuje sa nekim od najboljih profesora i ujedno vodiča engleskog jezika u regionu. Naš vodeći princip i našsa prednost nije samo u tome da pokažemo svoj akademski status, već je to naša urodjena motivacija i sposobnost da prenesemo znanje i vještine drugima - ukratko, sposobnost efikasnog predavanja.

London Bridge redovno pruža prevodilačke usluge kako u industriji tako i u ostalim granama kao što su zdravstvo, organizacije za očuvanje okoline i turističke organizacije.

London Bridge usko saradjuje sa Odsjekom za engleski jezik i Ministarstvom za Obrazovanje kako bi podržao njihove ciljeve i nastojanja za poboljšanje standarda.

Na mapi
-
Ostali podaci
-
Nudimo usluge:
Koristimo placanja:
Osoblje govori:
Radno vrijeme
-
DanOdDo
Ponedjeljak:
-
-
Utorak:
-
-
Srijeda:
-
-
Četvrtak:
-
-
Petak:
-
-
Subota:
-
-
Nedjelja:
-
-
Korisnik ne dozvoljava da Vi postavljate postove ...Ostavi komentar
Napisi nesto ...
Ucitaj jos
Komentari drugih korisnika...
Morate biti logovani da bi ostavili komentar
Odaberi sliku za profil
y
Postavi kao profil
Snimi u galeriju
Ponisti
Dodaj opcije:
Text
Image
Dodaj sliku:
Upload
Zakaci link:
Dodaj
:
:
velikidiv kad se ucita video
Dodaj video:
Upload|Iz youtuba
Original img ako je ima
Post kome:
Post kao:
Podijeli
Ponisti